Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The First Warriors (800730) - Viok f.c. (772307) » 398740562: T38/J2/X

Liga 398740562 Información oficial sobre el partido 398740562 en Hattrick

13.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / X.451 (96534)

The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 2 - 3 los invizimals Alineación oficial del equipo 'los invizimals' en el partido
Juan Pablo Eliot (24') 1 - 0
Ignacio Vilallonga (26') 2 - 0
2 - 1 Vicente Velasco Gascón (31')
2 - 2 Claudi Luchoro (33')
2 - 3 Jesús Haitze (89')
The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 2 - 3 los invizimals Alineación oficial del equipo 'los invizimals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 3 - 2 los invizimals Alineación oficial del equipo 'los invizimals' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,8 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The First Warriors

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Pablo Eliot de Warriors aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Warriors va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ignacio Vilallonga aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Vidal da Enciñeira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Warriors se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexandre Piqué va fer una magnífica centrada, però la rematada de Moisés Avilleira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vidal da Enciñeira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

los invizimals

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Vicente Velasco Gascón va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Claudi Luchoro de invizimals marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Jesús Haitze de invizimals va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): invizimals va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Fernando Isusi va desviar el xut final de Wernher Hamela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Zambrano de invizimals es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Roberto Estevez ocupà el lloc d'en Gustavo Zambrano al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de invizimals quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del invizimals puguin veure en Claudi Luchoro jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Fuenleal el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Sixto Peleteiro de invizimals va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Valerià Molla va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Liborio Borroni, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Ignacio Reguera va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.