Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Likers Teem (119242) - pilar cf (989964) » 398732031: T38/J14/X

Liga 398732031 Información oficial sobre el partido 398732031 en Hattrick

05.01.2013 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / X.405 (96488)

Likers Teem Alineación oficial del equipo 'Likers Teem' en el partido 2 - 1 pilar cf Alineación oficial del equipo 'pilar cf' en el partido
Izkar Esnarritzaga (11') 1 - 0
Izkar Esnarritzaga (28') 2 - 0
2 - 1 Víctor Segorbe (33')
Likers Teem Alineación oficial del equipo 'Likers Teem' en el partido 2 - 1 pilar cf Alineación oficial del equipo 'pilar cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Likers Teem Alineación oficial del equipo 'Likers Teem' en el partido 6 - 1 pilar cf Alineación oficial del equipo 'pilar cf' en el partido
Es un cenizo 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Likers Teem

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Izkar Esnarritzaga va donar a Likers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Izkar Esnarritzaga va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Likers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Izkar Esnarritzaga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Izkar Esnarritzaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Rafael Robalino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Likers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Sebastián Valdivia Corral va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Ángel Romero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8, David Lleget de Likers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Pedro Moraga tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

pilar cf

Goles Goles

  • 154 Minuto 33 (Gol de penalti): pilar va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Víctor Segorbe.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Òscar Sala quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Víctor Segorbe va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.