Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mare Nostrum. (310630) - F.C.Barcelona, (439251) » 398709187: T38/J8/X

Liga 398709187 Información oficial sobre el partido 398709187 en Hattrick

24.11.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / X.291 (96374)

Malaca c.f Alineación oficial del equipo 'Malaca c.f' en el partido 1 - 1 DeepBlue Team Alineación oficial del equipo 'DeepBlue Team' en el partido
0 - 1 Emiliano Valenzuela Hita (59')
Pepe Gabaldón (83') 1 - 1
Malaca c.f Alineación oficial del equipo 'Malaca c.f' en el partido 1 - 1 DeepBlue Team Alineación oficial del equipo 'DeepBlue Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Malaca c.f Alineación oficial del equipo 'Malaca c.f' en el partido 3 - 0 DeepBlue Team Alineación oficial del equipo 'DeepBlue Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaca c.f

Goles Goles

  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Malaca aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pepe Gabaldón va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Oviedo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Óscar Oviedo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malaca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Parra Salcedo va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Jesús María Ortega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Héctor Arenas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Gabaldón.

DeepBlue Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DeepBlue. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Emiliano Valenzuela Hita xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Emiliano Valenzuela Hita va ser clau en la jugada d'atac de DeepBlue al minut 66, quan ell mateix va fer una passada brutal a Quique Garrido, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Josep Aixàs de DeepBlue va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 11 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Valentín De la Casa, jugador de DeepBlue, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 11. Miguel Yeste Serrano, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Diego Miro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josep Maria Rumbeu.