Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Futbol La Seu (485807) - MLG TEAM (799321) » 398667491: T38/J12/X

Liga 398667491 Información oficial sobre el partido 398667491 en Hattrick

22.12.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / X.265 (96348)

Club de Futbol La Seu Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol La Seu' en el partido 3 - 1 MLG TEAM Alineación oficial del equipo 'MLG TEAM' en el partido
0 - 1 Víctor Hiniesta (40')
Francisco Navarro Soto (47') 1 - 1
Manuel Maroto (72') 2 - 1
Hugo Eduegui (79') 3 - 1
Club de Futbol La Seu Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol La Seu' en el partido 3 - 1 MLG TEAM Alineación oficial del equipo 'MLG TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club de Futbol La Seu Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol La Seu' en el partido 2 - 2 MLG TEAM Alineación oficial del equipo 'MLG TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Futbol La Seu

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del Futbol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Francisco Navarro Soto en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Futbol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Maroto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Hugo Eduegui va augmentar la diferència de Futbol a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Osta va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Hugo Eduegui, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Esquiel de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hugo Eduegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Hugo Eduegui se sentia fresc com una rosa.

MLG TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TEAM va ser finalitzada des de l'esquerra per Víctor Hiniesta al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Hiniesta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Labastida que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Labastida de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones