Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gorri-team (1458799) - FC Catacracks (1456840) » 398667187: T38/J6/X

Liga 398667187 Información oficial sobre el partido 398667187 en Hattrick

10.11.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / X.261 (96344)

gorri-team Alineación oficial del equipo 'gorri-team' en el partido 2 - 1 FC Catacracks Alineación oficial del equipo 'FC Catacracks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gorri-team Alineación oficial del equipo 'gorri-team' en el partido 3 - 1 FC Catacracks Alineación oficial del equipo 'FC Catacracks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gorri-team

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Amadeu Cerezo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan gorri-team va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ignacio de Luelmo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amadeu Cerezo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Noain Aintzioa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Damaso Nafarrondo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio de Luelmo per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Damaso Nafarrondo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Rebolledo de gorri-team es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Esplandiu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Amadeu Cerezo de gorri-team va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Noain Aintzioa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Oleguer Massutí no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

FC Catacracks

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Un mica després, Francisco Romero Romero de Catacracks va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Catacracks sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bertín Delgadillo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Catacracks va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Francisco Romero Romero no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Marin Ciocoiu de Catacracks va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Alberto Puche es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jaime Herrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ignacio Sánchez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.