Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corazón Pimentonero (1434501) - F.C.SANT ANDREU (1367528) » 398663446: T38/J4/X

Liga 398663446 Información oficial sobre el partido 398663446 en Hattrick

27.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / X.229 (96312)

Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido 2 - 4 F.C.SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'F.C.SANT ANDREU' en el partido
Óscar Serrano (6') 1 - 0
Sixte Vilar (22') 2 - 0
2 - 1 Raúl Abrisqueta (30')
2 - 2 Marcos Mariñas (38')
2 - 3 Xavi Blay (76')
2 - 4 Marcos Mariñas (81')
Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido 2 - 4 F.C.SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'F.C.SANT ANDREU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido 1 - 5 F.C.SANT ANDREU Alineación oficial del equipo 'F.C.SANT ANDREU' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corazón Pimentonero

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Óscar Serrano va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 6.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pimentonero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sixte Vilar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Santiago Agrafojo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Óscar Serrano rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toño Arroyal de Pimentonero es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Ignacio Oranguyen de Pimentonero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Toño Arroyal de Pimentonero per doble groga al minut 35.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ignacio Oranguyen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Serrano-Suñer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C.SANT ANDREU

Goles Goles

  • 150 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, Raúl Abrisqueta va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera F.C.SANT tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marcos Mariñas.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xavi Blay va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a F.C.SANT augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marcos Mariñas es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Diego Caravia va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Víctor Angulo des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.SANT que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrià Ingla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Raúl Abrisqueta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Lobo Campos de F.C.SANT es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.