Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

argeentina (120907) - Los segadores (1595918) » 398660609: T38/J1/X

Liga 398660609 Información oficial sobre el partido 398660609 en Hattrick

06.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.198 (96281)

Scan Alineación oficial del equipo 'Scan' en el partido 2 - 0 Los segadores Alineación oficial del equipo 'Los segadores' en el partido
Pedro Zabal (27') 1 - 0
Jesús Ballestín (43') 2 - 0
Scan Alineación oficial del equipo 'Scan' en el partido 2 - 0 Los segadores Alineación oficial del equipo 'Los segadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Scan Alineación oficial del equipo 'Scan' en el partido 3 - 1 Los segadores Alineación oficial del equipo 'Los segadores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scan

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Scan s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Pedro Zabal per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Ballestín va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Scan i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Scan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adil Zaidi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adil Zaidi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Hormiga de Scan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jorge Montejo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los segadores

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jonathan Martínez de Rodrigo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El segadores creava perill des de la dreta al minut 40, però en Flavius Bălescu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Luis Álamo Gómez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Orlando Solana al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Saura Pradas.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Luis Álamo Gómez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.