Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teemo-Team (1334196) - Pedorros FC (487066) » 398651497: T38/J1/X

Liga 398651497 Información oficial sobre el partido 398651497 en Hattrick

06.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.123 (96206)

Team Utanes Alineación oficial del equipo 'Team Utanes' en el partido 5 - 0 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
Diego Mancebo (39') 1 - 0
August Bolufer (41') 2 - 0
Sergio Zambrana (50') 3 - 0
Vicenzo Armago (75') 4 - 0
Sergio Zambrana (77') 5 - 0
Team Utanes Alineación oficial del equipo 'Team Utanes' en el partido 5 - 0 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Team Utanes Alineación oficial del equipo 'Team Utanes' en el partido 9 - 0 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
Es un cenizo 8.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Utanes

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Utanes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Diego Mancebo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): August Bolufer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Utanes i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Utanes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergio Zambrana progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedorros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicenzo Armago la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Utanes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 75.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Utanes a 5 - 0. Sergio Zambrana va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Armin Jagger, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Vicenzo Armago de Utanes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Hernández va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Víctor Fernández Cueto de Utanes hagués d'abandonar el terreny de joc. Diego Mancebo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Diego Mancebo va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Pedorros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Eduardo Harari, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xavi Altarriba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Pedorros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Harari va desviar el xut final de Juan Diego Jato després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Dani Matavera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Diego Jato va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rufo Paderne de Pedorros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.