Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QuanTeam (119223) - Unpoquitodefutbol (771927) » 398645008: T38/J14/X

Liga 398645008 Información oficial sobre el partido 398645008 en Hattrick

05.01.2013 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / X.61 (96144)

Comandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Comandos F.C.' en el partido 1 - 3 W@nkel SAD Alineación oficial del equipo 'W@nkel SAD' en el partido
0 - 1 Secondo Provenzano (3')
0 - 2 Dion Picanço (5')
Jurgen Frissen (10') 1 - 2
1 - 3 Fane Sufleţel (24')
Comandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Comandos F.C.' en el partido 1 - 3 W@nkel SAD Alineación oficial del equipo 'W@nkel SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comandos F.C. Alineación oficial del equipo 'Comandos F.C.' en el partido 0 - 1 W@nkel SAD Alineación oficial del equipo 'W@nkel SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comandos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jurgen Frissen de Comandos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Atanas Lilov va estar a punt de marcar al minut 16 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fane Sufleţel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 65 de joc.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Kyle Dungan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

W@nkel SAD

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yiorgos Koustas va anar directament als peus de Secondo Provenzano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 5 (Gol de penalti): W@nkel va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Dion Picanço va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Fane Sufleţel de W@nkel va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4 Adrian Vida va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fane Sufleţel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el W@nkel va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gabriel Iacob s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Buziol de W@nkel va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 14 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Danny Ward quasi marca en una jugada assajada de córner que Raúl Valero Gómez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Fernán Zumista no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.