Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piratas do cubalibre (311829) - Mirandies (1460729) » 398642990: T38/J11/X

Liga 398642990 Información oficial sobre el partido 398642990 en Hattrick

15.12.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / X.43 (96126)

deportivo de la coruña sergio Alineación oficial del equipo 'deportivo de la coruña sergio' en el partido 2 - 1 Unicajas Alineación oficial del equipo 'Unicajas' en el partido
0 - 1 Víctor Lalanda (11')
Marc Josep Puig (54') 1 - 1
Francisco Abendaño (71') 2 - 1
deportivo de la coruña sergio Alineación oficial del equipo 'deportivo de la coruña sergio' en el partido 2 - 1 Unicajas Alineación oficial del equipo 'Unicajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
deportivo de la coruña sergio Alineación oficial del equipo 'deportivo de la coruña sergio' en el partido 2 - 1 Unicajas Alineación oficial del equipo 'Unicajas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportivo de la coruña sergio

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors del deportivo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 54, deixant Marc Josep Puig en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Abendaño, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Marc Josep Puig va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Marc Josep Puig de deportivo va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El deportivo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ramón Gastañaduy la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Eume en un 1 contra 1 amb el porter Gerardo Langarica, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Francisco Abendaño de deportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marc Josep Puig ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Unicajas

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Víctor Lalanda de Unicajas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mauro Añón quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Marc Josep Busquets de Unicajas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gexan Zarra.