Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Skiles (47641) - Chetta FC (797086) » 398612941: T38/J1/IX

Liga 398612941 Información oficial sobre el partido 398612941 en Hattrick

06.10.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / IX.1973 (177468)

F.C.Skiles Alineación oficial del equipo 'F.C.Skiles' en el partido 1 - 3 Tricky Time Alineación oficial del equipo 'Tricky Time' en el partido
0 - 1 Frantzes Arrondo (35')
Rafael Ubao (57') 1 - 1
1 - 2 Rashko Zahariev (80')
1 - 3 Jorge Casaca (83')
F.C.Skiles Alineación oficial del equipo 'F.C.Skiles' en el partido 1 - 3 Tricky Time Alineación oficial del equipo 'Tricky Time' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Skiles Alineación oficial del equipo 'F.C.Skiles' en el partido 1 - 2 Tricky Time Alineación oficial del equipo 'Tricky Time' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Skiles

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Després de 57 minuts de partit, Rafael Ubao igualava per F.C.Skiles en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Francisco Villaboa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Skiles.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 34 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En 简 (Jian) 静颐 (Jingyi) va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 214 Minuto 51 (Ocasión de penalti): 简 (Jian) 静颐 (Jingyi) va errar un penal al minut 51 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): 简 (Jian) 静颐 (Jingyi) va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Vilallonga.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): F.C.Skiles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kevin Hofer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Calante al camp.

Tricky Time

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Frantzes Arrondo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tricky. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Rashko Zahariev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Andrei Niţă va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tricky, Jorge Casaca, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Angel Georgiev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Benjamín Vignolo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Frantzes Arrondo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Claudio Tenti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Claudio Tenti que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roy Torbjärnsson de Tricky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rashko Zahariev de Tricky es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Rashko Zahariev de Tricky va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Isidro Unceta va prendre el seu rol al minut 86.