Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The FucKerS (1417090) - RC Deportivo Zaragoza (1337884) » 398608291: T38/J1/IX

Liga 398608291 Información oficial sobre el partido 398608291 en Hattrick

06.10.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / IX.1928 (177423)

The FucKerS Alineación oficial del equipo 'The FucKerS' en el partido 0 - 5 Vora riu Alineación oficial del equipo 'Vora riu' en el partido
0 - 1 Marek Jurisa (14')
0 - 2 David Uguet (32')
0 - 3 Geraxan Kutunegieta (34')
0 - 4 Nicola Bonvini (42')
0 - 5 Marek Jurisa (86')
The FucKerS Alineación oficial del equipo 'The FucKerS' en el partido 0 - 5 Vora riu Alineación oficial del equipo 'Vora riu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
The FucKerS Alineación oficial del equipo 'The FucKerS' en el partido 0 - 8 Vora riu Alineación oficial del equipo 'Vora riu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The FucKerS

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 72, tothom va saber perquè en Francisco Cuerla era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Ortega-Montañés de FucKerS es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Vora riu

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marek Jurisa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): David Uguet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Geraxan Kutunegieta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicola Bonvini va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Vora va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marek Jurisa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marek Jurisa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Ipas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Juan Nervión quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Velázquez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vora va ser a punt de marcar al minut 87, quan el seu jugador David Uguet va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Nervión de Vora es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Vora, en Karsten Schulte-Holthaus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.