Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zulofs (1365602) - F.C. El Enchufao' (990989) » 398579018: T38/J9/IX

Liga 398579018 Información oficial sobre el partido 398579018 en Hattrick

01.12.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / IX.1831 (177326)

zulofs Alineación oficial del equipo 'zulofs' en el partido 3 - 0 unio esportiva castelldefels Alineación oficial del equipo 'unio esportiva castelldefels' en el partido
Uli Katzfey (24') 1 - 0
Håkan Oskarsson (37') 2 - 0
Fernando Cora (66') 3 - 0
zulofs Alineación oficial del equipo 'zulofs' en el partido 3 - 0 unio esportiva castelldefels Alineación oficial del equipo 'unio esportiva castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zulofs Alineación oficial del equipo 'zulofs' en el partido 2 - 1 unio esportiva castelldefels Alineación oficial del equipo 'unio esportiva castelldefels' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zulofs

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Uli Katzfey va donar a zulofs un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el zulofs va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Håkan Oskarsson aconseguint el 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de zulofs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Cora va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Jelger Boeten una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Cálico Cros va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Esteller va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Zambonelli de zulofs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): zulofs es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Silvio Elieche no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Cora al camp.

unio esportiva castelldefels

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del castelldefels que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vicente Noriega, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Travis Brown va fer una estirada espectacular al minut 43, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Luis Nevers.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Huguet va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vicente Noriega va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pablo Pastor de castelldefels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Carrazzoni de castelldefels es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Roberto Martínez Vara, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.