Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los jokis (1458491) - Los ojetes (1435222) » 398426207: T38/J12/IX

Liga 398426207 Información oficial sobre el partido 398426207 en Hattrick

22.12.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / IX.1441 (176936)

los jokis Alineación oficial del equipo 'los jokis' en el partido 2 - 5 Los ojetes Alineación oficial del equipo 'Los ojetes' en el partido
0 - 1 Victorino Santana (17')
0 - 2 Víctor Vara (23')
0 - 3 Diego Iguacel (34')
0 - 4 Víctor Vara (58')
Geoff Goulding (75') 1 - 4
Eduard Forcada (82') 2 - 4
2 - 5 José María Pedrero (83')
los jokis Alineación oficial del equipo 'los jokis' en el partido 2 - 5 Los ojetes Alineación oficial del equipo 'Los ojetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los jokis Alineación oficial del equipo 'los jokis' en el partido 0 - 5 Los ojetes Alineación oficial del equipo 'Los ojetes' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los jokis

Goles Goles

  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Joaquín Eizaga el va rematar Geoff Goulding amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.
  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de jokis Eduard Forcada va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Evaristo Toro va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jokis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ventura Albòs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Hortensio Echeberri ocupà el lloc d'en Aniceto Agolada al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de jokis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los ojetes

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Victorino Santana que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jokis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Vara la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ojetes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 23.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ojetes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Diego Iguacel es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Vara de ojetes va fer un bon esprint per escapar-se de Paco Nicolás i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 4. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En José María Pedrero va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Evaristo Toro va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en José María Pedrero, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): ojetes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carlos Eduardo Espinel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Villabona. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Victorino Santana al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Villabona va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evaristo Toro de ojetes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.