Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnàstic de Girona (490312) - Babel F.C. (487983) » 398419259: T38/J11/IX

Liga 398419259 Información oficial sobre el partido 398419259 en Hattrick

15.12.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / IX.1317 (176812)

Miraflores Team Alineación oficial del equipo 'Miraflores Team' en el partido 5 - 4 Babel F.C. Alineación oficial del equipo 'Babel F.C.' en el partido
Svyatoslav Syunyaev (7') 1 - 0
1 - 1 Jesús Sanz Magallón (25')
Luigi Franco Colasante (38') 2 - 1
2 - 2 Božidar Prekljušaj (42')
2 - 3 Jesús Sanz Magallón (62')
Gary Sumner (81') 3 - 3
Age van Schendelen (85') 4 - 3
4 - 4 Alejandro Muniagurria (88')
Damian Gustavo Barrera (88') 5 - 4
Miraflores Team Alineación oficial del equipo 'Miraflores Team' en el partido 5 - 4 Babel F.C. Alineación oficial del equipo 'Babel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Miraflores Team Alineación oficial del equipo 'Miraflores Team' en el partido 7 - 0 Babel F.C. Alineación oficial del equipo 'Babel F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miraflores Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Svyatoslav Syunyaev, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Miraflores es posava per davant!
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Miraflores va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Luigi Franco Colasante va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 109 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Pedro Solé va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jesús Sanz Magallón va aprofitar el regal, anotant el 2 - 3.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Miraflores una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gary Sumner, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 81.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 85 minuts de joc, Age van Schendelen, corrent com un esperitat, superà primer Nestor Lamarre per velocitat, i després el porter posant el 4 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Miraflores s'avançava al marcador al minut 88, després d'un rebot que va caçar en Damian Gustavo Barrera per la banda dreta de l'atac local. El 5 - 4 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Miraflores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Svyatoslav Syunyaev va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Valerio Raffaelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Valerio Raffaelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Miraflores.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Miraflores la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Raffaelli de Miraflores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Gary Sumner es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Babel F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Babel va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jesús Sanz Magallón, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Božidar Prekljušaj que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Alejandro Muniagurria que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Bazan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Nestor Lamarre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Juan Blasco de Babel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.