Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Playa Lisa (436732) - panZ team (1582578) » 398415596: T38/J5/IX

Liga 398415596 Información oficial sobre el partido 398415596 en Hattrick

03.11.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / IX.1252 (176747)

Atlético Playa Lisa Alineación oficial del equipo 'Atlético Playa Lisa' en el partido 1 - 2 panZ team Alineación oficial del equipo 'panZ team' en el partido
0 - 1 Lluc Baltà (25')
Óscar Labayen (32') 1 - 1
1 - 2 Rıfat Olkont (79')
Atlético Playa Lisa Alineación oficial del equipo 'Atlético Playa Lisa' en el partido 1 - 2 panZ team Alineación oficial del equipo 'panZ team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Playa Lisa Alineación oficial del equipo 'Atlético Playa Lisa' en el partido 2 - 0 panZ team Alineación oficial del equipo 'panZ team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Playa Lisa

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Alberto Haro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Óscar Labayen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Atlético va estar a punt de marcar quan Luis Ramírez va fer una passada impressionant a Alberto Haro, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Basilli Maribeltzena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Óscar Labayen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Palacios.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Óscar Labayen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pep Maria Albert! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Araque Blázquez en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Palacios, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

panZ team

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del panZ. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Lluc Baltà va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Rıfat Olkont va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Daniel Araque Blázquez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a panZ al minut 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rıfat Olkont de panZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidor Andekobeitia de panZ es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.