Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villalba de los Alcores (1577886) - Atletico Yeles (992048) » 398411384: T38/J2/IX

Liga 398411384 Información oficial sobre el partido 398411384 en Hattrick

13.10.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / IX.1177 (176672)

Villalba de los Alcores Alineación oficial del equipo 'Villalba de los Alcores' en el partido 4 - 0 Atletico Yeles Alineación oficial del equipo 'Atletico Yeles' en el partido
Jesús Faena (10') 1 - 0
Jesús Faena (15') 2 - 0
Jorge Pastor (49') 3 - 0
Raúl Valencia (58') 4 - 0
Villalba de los Alcores Alineación oficial del equipo 'Villalba de los Alcores' en el partido 4 - 0 Atletico Yeles Alineación oficial del equipo 'Atletico Yeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Villalba de los Alcores Alineación oficial del equipo 'Villalba de los Alcores' en el partido 8 - 0 Atletico Yeles Alineación oficial del equipo 'Atletico Yeles' en el partido
Es un cenizo 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villalba de los Alcores

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Faena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Villalba va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jesús Faena va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Villalba va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Pastor des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Valencia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Villalba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Raúl Valencia del Villalba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Villalba va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Pastor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Teddy Carlot, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Jorge Pastor gairebé va marcar per a Villalba des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silvestre Horna. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Reyes de Villalba es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Juli Brondó de Villalba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Al minut 8, Jesús Faena de Villalba es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Atletico Yeles

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tică Simedru va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jaunzuria Goria rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaunzuria Goria de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.