Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piken C.F. (1434633) - Aliga Vermella (1595189) » 398410319: T38/J2/IX

Liga 398410319 Información oficial sobre el partido 398410319 en Hattrick

13.10.2012 15:45:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / IX.1158 (176653)

Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 3 - 0 Aliga Vermella Alineación oficial del equipo 'Aliga Vermella' en el partido
Ventura Funosa (5') 1 - 0
Ventura Funosa (7') 2 - 0
Manuel Fernando Mínguez (25') 3 - 0
Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 3 - 0 Aliga Vermella Alineación oficial del equipo 'Aliga Vermella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 5 - 0 Aliga Vermella Alineación oficial del equipo 'Aliga Vermella' en el partido
Tiene mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Pistoletes

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Los_Pistoletes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ventura Funosa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ventura Funosa es va introduir dins la defensa central al minut 7, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Los_Pistoletes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Fernando Mínguez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Manuel Calvo de Los_Pistoletes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Fernando Mínguez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorg Gaudissabois de Los_Pistoletes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Samper de Los_Pistoletes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Los_Pistoletes va fer una substitució al minut 19. Ventura Funosa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorg Gaudissabois.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Los_Pistoletes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Fernando Mínguez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gian Mattia Pia al camp.

Aliga Vermella

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Adrian Pop va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 85, el Vermella estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Camilo Salgado va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Urzáiz.

Lesiones Lesiones