Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thartessos (1437480) - real street team (994411) » 398402752: T38/J14/IX

Liga 398402752 Información oficial sobre el partido 398402752 en Hattrick

05.01.2013 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / IX.1022 (61293)

Thartessos Alineación oficial del equipo 'Thartessos' en el partido 3 - 0 real street team Alineación oficial del equipo 'real street team' en el partido
Heitor Caínzos (32') 1 - 0
David Chávez (51') 2 - 0
Ernesto Grado (79') 3 - 0
Thartessos Alineación oficial del equipo 'Thartessos' en el partido 3 - 0 real street team Alineación oficial del equipo 'real street team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Thartessos Alineación oficial del equipo 'Thartessos' en el partido 3 - 2 real street team Alineación oficial del equipo 'real street team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thartessos

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antonio Pomboleiro va anar directament als peus de Heitor Caínzos que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En David Chávez de Thartessos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Thartessos va augmentar la diferència quan Ernesto Grado no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Thartessos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Rafael Camboraín va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eusebi Llansana no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ernesto Grado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Ernesto Grado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafa Galbis de Thartessos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Antonio Pomboleiro de Thartessos va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Iguacel va entrar en el seu lloc.

real street team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Imanol Aizkorreta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martín Sáenz González va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): street va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Eusebi Llansana va quedar-se sol davant el porter Martín Sáenz González, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de street va anar a parar a la dreta de l'atac on en Hachem Haqui, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Contador.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Arauzo de street es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Nare Martxueta es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Hachem Haqui.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Juan Guezuruaga de street va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ladislao Vilallonga va prendre el seu rol al minut 77.