Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ererer (1601802) - Real Valladolid C.F. S.A.D. (794119) » 398390093: T38/J13/IX

Liga 398390093 Información oficial sobre el partido 398390093 en Hattrick

29.12.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / IX.796 (61067)

ererer Alineación oficial del equipo 'ererer' en el partido 2 - 1 Real Valladolid C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid C.F. S.A.D.' en el partido
0 - 1 Ernesto Morin (27')
Paco Agramunt (75') 1 - 1
Paco Agramunt (85') 2 - 1
ererer Alineación oficial del equipo 'ererer' en el partido 2 - 1 Real Valladolid C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid C.F. S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ererer Alineación oficial del equipo 'ererer' en el partido 3 - 1 Real Valladolid C.F. S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid C.F. S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ererer

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ererer una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Paco Agramunt, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 75.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passats 85 minuts, Paco Agramunt, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. ererer es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): ererer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aitame Medina Almeida va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Orlando Răducanu.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Paco Agramunt de ererer va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 60, però no va estar gaire encertat.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rafael Lerín Castillo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Pedrosa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Constantí Farran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Constante Parra de ererer va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Leonel Gallegos va entrar en el seu lloc.

Real Valladolid C.F. S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Ernesto Morin donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valladolid va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Rafael Pérez-Blanco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Samuel Dávalos de Valladolid no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Eduard Carmany va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Valladolid que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Orlando Răducanu, jugador de Valladolid, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Carlos Valencina, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.