Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrio De La Luz-Xirivella (1583578) - Union Deportiva Logroñes (441573) » 398384344: T38/J3/IX

Liga 398384344 Información oficial sobre el partido 398384344 en Hattrick

20.10.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / IX.694 (60965)

Barrio De La Luz-Xirivella Alineación oficial del equipo 'Barrio De La Luz-Xirivella' en el partido 0 - 8 S.D. PONFERRADINA SAD Alineación oficial del equipo 'S.D. PONFERRADINA SAD' en el partido
0 - 1 Pier Giovanni Leonzio (23')
0 - 2 Òscar Camós (27')
0 - 3 Iván Silveira (35')
0 - 4 Roberto Refoxos (36')
0 - 5 Axel Teuber (55')
0 - 6 Pier Giovanni Leonzio (63')
0 - 7 Beñat Peruri (64')
0 - 8 Beñat Peruri (82')
Barrio De La Luz-Xirivella Alineación oficial del equipo 'Barrio De La Luz-Xirivella' en el partido 0 - 8 S.D. PONFERRADINA SAD Alineación oficial del equipo 'S.D. PONFERRADINA SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Barrio De La Luz-Xirivella Alineación oficial del equipo 'Barrio De La Luz-Xirivella' en el partido 0 - 9 S.D. PONFERRADINA SAD Alineación oficial del equipo 'S.D. PONFERRADINA SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio De La Luz-Xirivella

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ignacio Puig no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salla Hdda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Salla Hdda de l'equip Luz-Xirivella, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 81 va fer que Fatteh Touzi de Luz-Xirivella hagués d'abandonar el terreny de joc. Simón Bajo Fernández va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Canuto probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ignacio Puig no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

S.D. PONFERRADINA SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pier Giovanni Leonzio que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Òscar Camós va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a PONFERRADINA gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Iván Silveira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a PONFERRADINA.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, PONFERRADINA va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roberto Refoxos, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Luz-Xirivella. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Axel Teuber la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PONFERRADINA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 55.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el PONFERRADINA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pier Giovanni Leonzio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 6.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Beñat Peruri va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a PONFERRADINA l'avantatge per 0 - 8. Beñat Peruri en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sebastián Márquez Montes, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sebastián Márquez Montes va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.