Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CalgonHogar F.C. (1337120) - TRECE 13s (1461924) » 398383108: T38/J3/IX

Liga 398383108 Información oficial sobre el partido 398383108 en Hattrick

20.10.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / IX.672 (60943)

CalgonHogar F.C. Alineación oficial del equipo 'CalgonHogar F.C.' en el partido 1 - 2 unomasganado Alineación oficial del equipo 'unomasganado' en el partido
0 - 1 Juan Ignacio Manzano Ruiz (2')
José Pardo (64') 1 - 1
1 - 2 Santiago Docal (83')
CalgonHogar F.C. Alineación oficial del equipo 'CalgonHogar F.C.' en el partido 1 - 2 unomasganado Alineación oficial del equipo 'unomasganado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CalgonHogar F.C. Alineación oficial del equipo 'CalgonHogar F.C.' en el partido 1 - 2 unomasganado Alineación oficial del equipo 'unomasganado' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CalgonHogar F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José Pardo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 64, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CalgonHogar, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El CalgonHogar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Toni Ballesta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Manso de CalgonHogar es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Uceda de CalgonHogar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Semblava que Martí Cartes s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jesús Badenes, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

unomasganado

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Ignacio Manzano Ruiz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Docal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Santiago Docal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Domingo Gomesende, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lorenzo Verda es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): unomasganado quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ştefan Iorgovan va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Lorenzo Verda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edgar Estarlich de unomasganado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 74 (Lesión (no subst.)): unomasganado sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Carlos Cotes no va poder acabar el partit.