Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PisoDelSalami (992319) - burkyna (491789) » 398381048: T38/J6/IX

Liga 398381048 Información oficial sobre el partido 398381048 en Hattrick

10.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / IX.635 (60906)

PisoDelSalami Alineación oficial del equipo 'PisoDelSalami' en el partido 3 - 2 burkyna Alineación oficial del equipo 'burkyna' en el partido
0 - 1 Ildefonso Nava (35')
Messias Amaral Silva (40') 1 - 1
1 - 2 Odilo Vilor (60')
Ivan Saura (82') 2 - 2
José Ferreró (87') 3 - 2
PisoDelSalami Alineación oficial del equipo 'PisoDelSalami' en el partido 3 - 2 burkyna Alineación oficial del equipo 'burkyna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PisoDelSalami Alineación oficial del equipo 'PisoDelSalami' en el partido 2 - 0 burkyna Alineación oficial del equipo 'burkyna' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PisoDelSalami

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Pere Lluís Ebri la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Messias Amaral Silva que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del PisoDelSalami amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Ivan Saura en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): PisoDelSalami, atacant per l'esquerra al minut 87, va aprofitar el magnífic llançament de José Ferreró per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El PisoDelSalami va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rafael Guinea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Pere Lluís Ebri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Marc Carbonell va estar a punt d'empatar per a PisoDelSalami quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lohitzün Eiheraborda va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Lluís Ebri de PisoDelSalami va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pere Lluís Ebri de PisoDelSalami per doble groga al minut 85.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Marc Carbonell, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

burkyna

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): burkyna va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ildefonso Nava va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Odilo Vilor va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Zeno Câineanu va estar a punt de posar per davant a burkyna amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maxime Gauthier va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): burkyna van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Sergio Vasco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Vasco de burkyna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio Vasco va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 19 va fer que Xavi Lledó de burkyna hagués d'abandonar el terreny de joc. Rabeh Ramzaoui va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Hiru Arruitz s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Gregorio Ganeroso estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.