Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HoVistoMaradona FC (493443) - Mamporreros (1455160) » 398379711: T38/J7/IX

Liga 398379711 Información oficial sobre el partido 398379711 en Hattrick

17.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / IX.611 (60882)

chelsea barcelona football club Alineación oficial del equipo 'chelsea barcelona football club' en el partido 2 - 2 Ferrol Ganja F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferrol Ganja F.C.' en el partido
Rafael Pipó (26') 1 - 0
1 - 1 Alvar Medina Carvajal (36')
1 - 2 Alvar Medina Carvajal (41')
Benito Solari (43') 2 - 2
chelsea barcelona football club Alineación oficial del equipo 'chelsea barcelona football club' en el partido 2 - 2 Ferrol Ganja F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferrol Ganja F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
chelsea barcelona football club Alineación oficial del equipo 'chelsea barcelona football club' en el partido 5 - 0 Ferrol Ganja F.C. Alineación oficial del equipo 'Ferrol Ganja F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chelsea barcelona football club

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Rafael Pipó de chelbar, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Després de 43 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al chelbar, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Benito Solari de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Rafael Pipó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chelbar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El chelbar ho intentava per la dreta per mitjà de David Ganchaegu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Benito Solari del chelbar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Ganchaegu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pío Ortigueira haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a chelbar al minut 69.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): chelbar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tonis Eleftheriadis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valter Pedulli.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en José Luis Campsor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de chelbar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jan Pujades.

Ferrol Ganja F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 36 i semblava que Ferrol desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Alvar Medina Carvajal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de Ferrol Alvar Medina Carvajal va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Ferrol va fer una substitució al minut 32. Hans Lentz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lourenço Martins Filipe.