Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dark Fighters (1370305) - JoelMarbella f.c (1594471) » 398377037: T38/J11/IX

Liga 398377037 Información oficial sobre el partido 398377037 en Hattrick

15.12.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / IX.563 (60834)

Reading CF Alineación oficial del equipo 'Reading CF' en el partido 0 - 3 schranz F.C Alineación oficial del equipo 'schranz F.C' en el partido
0 - 1 Cristiano Messina (4')
0 - 2 Fergus Reinen (9')
0 - 3 Manuel Pablo Oliveros (50')
Reading CF Alineación oficial del equipo 'Reading CF' en el partido 0 - 3 schranz F.C Alineación oficial del equipo 'schranz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reading CF Alineación oficial del equipo 'Reading CF' en el partido 0 - 5 schranz F.C Alineación oficial del equipo 'schranz F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reading CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Irrintzi Gotxikoa.
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Fernando Toscana de Reading va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nariman Eskandarnejad després que el jugador de Reading li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

schranz F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cristiano Messina es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Fergus Reinen va aprofitar un error defensiu al minut 9, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a schranz.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, un xut de Manuel Pablo Oliveros des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rickard Börjesson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfréd Balčiar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alfréd Balčiar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Roman Schüsselbuden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Jesús Ponces va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Pablo Oliveros.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): schranz va fer una substitució al minut 39. Rickard Börjesson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jonatan Mocha.