Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Movicoders (991503) - UD Isleta (1591265) » 398366129: T38/J14/IX

Liga 398366129 Información oficial sobre el partido 398366129 en Hattrick

05.01.2013 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / IX.368 (60639)

Sentiment Alineación oficial del equipo 'Sentiment' en el partido 3 - 2 Real Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Ecija Balompie' en el partido
Bobby Colliard (4') 1 - 0
Krelis van Oldebarneveld (15') 2 - 0
Roger Comaleras (43') 3 - 0
3 - 1 Miguel Ángel Medina Abascal (86')
3 - 2 João Gilberto Bromond (87')
Sentiment Alineación oficial del equipo 'Sentiment' en el partido 3 - 2 Real Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Ecija Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sentiment Alineación oficial del equipo 'Sentiment' en el partido 2 - 1 Real Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Ecija Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentiment

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Sentiment, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Bobby Colliard per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tommy Klintblom el va rematar Krelis van Oldebarneveld amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sentiment. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Roger Comaleras xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Roger Comaleras de Sentiment gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sentiment a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jacek Ujejski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, José María Chirimías de Sentiment va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Sentiment va fer una substitució al minut 32. Jesús Rajoy va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francis Weller.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Danel Argandoña ocupà el lloc d'en Ireneusz Agaciński al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Sentiment quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Ecija Balompie

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Ángel Medina Abascal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Balompie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en João Gilberto Bromond va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Luis María Martí quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Balompie van sortir al contraatac al minut 41, però Nahuel Montane va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Balompie van seguir progressant per la banda dreta. Marek Skubij va tenir la seva oportunitat al minut 43, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nahuel Montane va entorpir al marcador d'en João Gilberto Bromond per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marek Skubij de Balompie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marek Skubij va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.