Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sega F.C. (310705) - Lágrimas de pollo F.C (1596142) » 398364876: T38/J9/IX

Liga 398364876 Información oficial sobre el partido 398364876 en Hattrick

01.12.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / IX.346 (60617)

Sega F.C. Alineación oficial del equipo 'Sega F.C.' en el partido 0 - 1 Koala_mapr CF Alineación oficial del equipo 'Koala_mapr CF' en el partido
0 - 1 Josep Alcalde (82')
Sega F.C. Alineación oficial del equipo 'Sega F.C.' en el partido 0 - 1 Koala_mapr CF Alineación oficial del equipo 'Koala_mapr CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sega F.C. Alineación oficial del equipo 'Sega F.C.' en el partido 0 - 1 Koala_mapr CF Alineación oficial del equipo 'Koala_mapr CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sega F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sega va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Parra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sega va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Vargas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Sega van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Xenki Muntsaratz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Igartua quasi marca en una jugada assajada de córner que Miren Thomas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sega va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en David Parra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Koala_mapr CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Josep Alcalde que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Gianantonio Lanfranchi per la seva rapidesa. Al minut 71 va intentar marxar per velocitat d'en Pablo Igartua, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jaime Quesada de Koala_mapr va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Gianantonio Lanfranchi de Koala_mapr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wayne Graaff de Koala_mapr es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Umberto Bandini ocupà el lloc d'en Xabier Erdoitz al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de Koala_mapr quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83 de partit, el jugador Kurt Petzoldt de Koala_mapr es va lesionar lleugerament però va poder continuar.