Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Adrianenses (1372590) - rosco team (122237) » 398361623: T38/J8/IX

Liga 398361623 Información oficial sobre el partido 398361623 en Hattrick

24.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / IX.288 (60559)

Atletico Adrianenses Alineación oficial del equipo 'Atletico Adrianenses' en el partido 0 - 2 rosco team Alineación oficial del equipo 'rosco team' en el partido
0 - 1 Eduardo Galleguillos (38')
0 - 2 Juan Damián Cañavate (52')
Atletico Adrianenses Alineación oficial del equipo 'Atletico Adrianenses' en el partido 0 - 2 rosco team Alineación oficial del equipo 'rosco team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Adrianenses Alineación oficial del equipo 'Atletico Adrianenses' en el partido 2 - 0 rosco team Alineación oficial del equipo 'rosco team' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Adrianenses

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Fernando Vargas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Gorontiola no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergi Redó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Adrianenses, en Atanas Petrov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

rosco team

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de rosco. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Eduardo Galleguillos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Juan Damián Cañavate va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eduardo Galleguillos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Alberto Gomila va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ernesto Izaga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan Damián Cañavate marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Fernando Prieto que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geroni Duran de rosco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.