Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

InF_erno (1416428) - CD SoutoPenedo (491740) » 398356446: T38/J1/IX

Liga 398356446 Información oficial sobre el partido 398356446 en Hattrick

06.10.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / IX.196 (60467)

Siauliai FK Alineación oficial del equipo 'Siauliai FK' en el partido 3 - 2 Atlético Metropolitano Alineación oficial del equipo 'Atlético Metropolitano' en el partido
0 - 1 Ulm Bădescu (9')
0 - 2 Juan Cerezuela (11')
Txevi Ramis (32') 1 - 2
Julio Guasp (81') 2 - 2
Dorin Herea (87') 3 - 2
Siauliai FK Alineación oficial del equipo 'Siauliai FK' en el partido 3 - 2 Atlético Metropolitano Alineación oficial del equipo 'Atlético Metropolitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Siauliai FK Alineación oficial del equipo 'Siauliai FK' en el partido 1 - 4 Atlético Metropolitano Alineación oficial del equipo 'Atlético Metropolitano' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siauliai FK

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els seguidors del Siauliai van tornar a saltar d'alegria al minut 32. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Txevi Ramis que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Siauliai s'esgargamellaven dempeus per esperonar Julio Guasp que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Siauliai va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Dorin Herea aconseguint el 3 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos José Iziz de Siauliai s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Atlético Metropolitano

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ulm Bădescu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, Metropolitano va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Cerezuela, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan David Leipold va estar a punt de posar per davant a Metropolitano amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramiro Vargas va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Ramiro Vargas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Thomas Framberger, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Thomas Framberger de Metropolitano va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Ramiro Vargas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thomas Framberger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a David Leipold, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): En Giorgio Formenti va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.