Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.P. Santa Isabel (798738) - SPORTING DE RUBIERA (989369) » 398350702: T38/J7/IX

Liga 398350702 Información oficial sobre el partido 398350702 en Hattrick

17.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / IX.93 (60364)

A.P. Santa Isabel Alineación oficial del equipo 'A.P. Santa Isabel' en el partido 0 - 2 SPORTING DE RUBIERA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE RUBIERA' en el partido
0 - 1 Eugeni Baucells (65')
0 - 2 Francisco Picatoste (67')
A.P. Santa Isabel Alineación oficial del equipo 'A.P. Santa Isabel' en el partido 0 - 2 SPORTING DE RUBIERA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE RUBIERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.P. Santa Isabel Alineación oficial del equipo 'A.P. Santa Isabel' en el partido 2 - 2 SPORTING DE RUBIERA Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE RUBIERA' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.P. Santa Isabel

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Isabel sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Bajo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Isabel va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pere Lluís Pou no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Francisco Martínez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Isabel, però el xut de Antonio Pascual Díez va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Díez de Segura.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Urbina de Isabel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SPORTING DE RUBIERA

Goles Goles

  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ignacio Velasco va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Eugeni Baucells la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El SPORTING era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francisco Picatoste va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Tomás Ezcay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Richard Jenks va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Víctor Balenciaga va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Amós Parra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Toni Espasa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el SPORTING va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Geert Gertrud s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): SPORTING va fer una substitució al minut 25. Tomás Ezcay va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ibai Indaburu.