Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

u.d matalascañas (1372230) - BD-Boys United Barcelona CAT (47655) » 398349902: T38/J4/IX

Liga 398349902 Información oficial sobre el partido 398349902 en Hattrick

27.10.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / IX.79 (60350)

u.d matalascañas Alineación oficial del equipo 'u.d matalascañas' en el partido 1 - 1 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
Fermín García Castris (40') 1 - 0
1 - 1 龍一 (Ryuichi) 木村 (Kimura) (44')
u.d matalascañas Alineación oficial del equipo 'u.d matalascañas' en el partido 1 - 1 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d matalascañas Alineación oficial del equipo 'u.d matalascañas' en el partido 2 - 0 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d matalascañas

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): matalascañas, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Fermín García Castris per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): matalascañas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mauro Vigón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Piergiorgio Davoli.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El matalascañas ho intentava per la dreta per mitjà de Zuhaitz Gomeztegi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): matalascañas va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Baltasar Nogueras va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a matalascañas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fermín García Castris, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baltasar Nogueras de matalascañas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Baltasar Nogueras de matalascañas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Fermín García Castris de matalascañas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Morcipapas F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 44 (Gol de falta): Morcipapas, al minut 44, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de 龍一 (Ryuichi) 木村 (Kimura).

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Morcipapas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de 龍一 (Ryuichi) 木村 (Kimura) no va ser gens encertat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Max Garolera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Andrea Ciuffo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Antonio Danovaro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Morcipapas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jeroni Freixas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Jeroni Freixas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Morcipapas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Morcipapas no podia fer cap canvi en Antonio Danovaro va deixar el terreny de joc al minut 44 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 096 Minuto 71 (Lesión (no subst.)): Zsombor Hegedűs de Morcipapas va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!