Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hooligans Firm FC (1598088) - Borussia Donut (313537) » 398348853: T38/J7/IX

Liga 398348853 Información oficial sobre el partido 398348853 en Hattrick

17.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / IX.60 (60331)

boladecristal Alineación oficial del equipo 'boladecristal' en el partido 0 - 2 Cf.Unio Alineación oficial del equipo 'Cf.Unio' en el partido
0 - 1 Xulián Amoeiro (7')
0 - 2 Prudenci Ponsdomenèch (52')
boladecristal Alineación oficial del equipo 'boladecristal' en el partido 0 - 2 Cf.Unio Alineación oficial del equipo 'Cf.Unio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
boladecristal Alineación oficial del equipo 'boladecristal' en el partido 0 - 1 Cf.Unio Alineación oficial del equipo 'Cf.Unio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boladecristal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de boladecristal, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Arnau Bramona va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de boladecristal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Conrat Encuentra va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Koldo Ubegi de boladecristal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carmine Pupi.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steven Mercado de boladecristal es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Koldo Ubegi de boladecristal hagués d'abandonar el terreny de joc. Giorgio Colazzo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Alfred Kulski de boladecristal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Cf.Unio

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): En Isidro Torres va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Xulián Amoeiro la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Prudenci Ponsdomenèch va augmentar l'avantatge de Cf.Unio a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cf.Unio la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miquel Gassiot, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miquel Gassiot va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): Bucur Ţăran va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Prudenci Ponsdomenèch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Isidro Torres va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antonio Radu.