Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealFitness (775398) - equipo A (1595330) » 398346933: T38/J3/IX

Liga 398346933 Información oficial sobre el partido 398346933 en Hattrick

20.10.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / IX.26 (60297)

Real Prix de Toledo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Prix de Toledo S.A.D.' en el partido 0 - 5 Ronaldos salmantinos Alineación oficial del equipo 'Ronaldos salmantinos' en el partido
0 - 1 Gëzim Tushi (22')
0 - 2 Rafael González Ríos (28')
0 - 3 Francisco Marchena (30')
0 - 4 Gëzim Tushi (31')
0 - 5 Vukašin Bogosavljević (63')
Real Prix de Toledo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Prix de Toledo S.A.D.' en el partido 0 - 5 Ronaldos salmantinos Alineación oficial del equipo 'Ronaldos salmantinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Prix de Toledo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Prix de Toledo S.A.D.' en el partido 0 - 2 Ronaldos salmantinos Alineación oficial del equipo 'Ronaldos salmantinos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Prix de Toledo S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Toledo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Otili Gerrikaetxebarria va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolás Oranguyen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gonzalo Cano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eduardo Rodríguez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Cima de Toledo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Pombo Páramo de Toledo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ronaldos salmantinos

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Gëzim Tushi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, salmantinos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rafael González Ríos.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 30 pels visitants. En Francisco Marchena va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Gëzim Tushi de salmantinos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, salmantinos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vukašin Bogosavljević, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el salmantinos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vukašin Bogosavljević s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gëzim Tushi va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Vukašin Bogosavljević de salmantinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Bernardo Iván Mosse Londero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.