Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

papanatas team (777712) - Santi lo flipa balompié (124738) » 398341620: T38/J5/VIII

Liga 398341620 Información oficial sobre el partido 398341620 en Hattrick

03.11.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VIII.1979 (179522)

papanatas team Alineación oficial del equipo 'papanatas team' en el partido 1 - 2 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
0 - 1 Francisco Hombedeu (24')
Ville Leino (40') 1 - 1
1 - 2 Óscar Iribarren (76')
papanatas team Alineación oficial del equipo 'papanatas team' en el partido 1 - 2 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
papanatas team Alineación oficial del equipo 'papanatas team' en el partido 0 - 3 Santi lo flipa balompié Alineación oficial del equipo 'Santi lo flipa balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papanatas team

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de papanatas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ville Leino va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Talib Khoury va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de papanatas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Talib Khoury de papanatas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Toomas Unt de papanatas va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alessandro Gallozzi va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 66 (Tirita): Passats 66 minuts de joc, en Ville Leino de papanatas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pere Carreres no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Talib Khoury probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Santi lo flipa balompié

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): En Francisco Hombedeu va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 24. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Óscar Iribarren quedar desmarcat i marcar per a balompié al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Hombedeu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Óscar Iribarren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Ángel Galeoto va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Ecker.