Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milenario (1583641) - Real Madrileño CF (1586545) » 398341619: T38/J5/VIII

Liga 398341619 Información oficial sobre el partido 398341619 en Hattrick

03.11.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VIII.1979 (179522)

milenario Alineación oficial del equipo 'milenario' en el partido 3 - 1 Real Madrileño CF Alineación oficial del equipo 'Real Madrileño CF' en el partido
Cătălin-Adrian Istoc (23') 1 - 0
侯 (Hou) 军雄 (Junxiong) (52') 2 - 0
Tadeáš Vávra (54') 3 - 0
3 - 1 Juan Luis Pontoni (62')
milenario Alineación oficial del equipo 'milenario' en el partido 3 - 1 Real Madrileño CF Alineación oficial del equipo 'Real Madrileño CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
milenario Alineación oficial del equipo 'milenario' en el partido 2 - 1 Real Madrileño CF Alineación oficial del equipo 'Real Madrileño CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

milenario

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): milenario s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Cătălin-Adrian Istoc per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Abel Almerich va pentinar un córner cap al segon pal que 侯 (Hou) 军雄 (Junxiong) va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de milenario eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 54, Tadeáš Vávra va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gino Albrighi va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Pere Porqueras va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Rafa Fuertes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pere Porqueras va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Marino Miglianti, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Almerich de milenario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Madrileño CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El Real va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Juan Luis Pontoni va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El Real va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paul-Otto Lichterfelde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Juan Luis Pontoni va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Csaba Edvy no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de David Nadal la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de El Real havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Segre de El Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Taco Henneman no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Liam de Kok.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Paul-Otto Lichterfelde no era cap impediment.
  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fabio Segre ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.