Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala Primeran (490714) - F.C Guresa (437856) » 398333285: T38/J7/VIII

Liga 398333285 Información oficial sobre el partido 398333285 en Hattrick

17.11.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VIII.1830 (179373)

paletabis Alineación oficial del equipo 'paletabis' en el partido 1 - 2 Zenit de San Bermejurgo Alineación oficial del equipo 'Zenit de San Bermejurgo' en el partido
Paweł Morąg (31') 1 - 0
1 - 1 Nils Bahrgehr (64')
1 - 2 Bruno Nordis (69')
paletabis Alineación oficial del equipo 'paletabis' en el partido 1 - 2 Zenit de San Bermejurgo Alineación oficial del equipo 'Zenit de San Bermejurgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
paletabis Alineación oficial del equipo 'paletabis' en el partido 3 - 2 Zenit de San Bermejurgo Alineación oficial del equipo 'Zenit de San Bermejurgo' en el partido
Tiene mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paletabis

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paweł Morąg ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, paletabis es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Cédric Goulard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de paletabis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cédric Goulard va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Cédric Goulard de paletabis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Zenit de San Bermejurgo

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Bermejurgo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nils Bahrgehr, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nils Bahrgehr arribés a peus de Bruno Nordis, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bermejurgo el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Eduard Martinac va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giovanni Perono Garoffo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Nordis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bermejurgo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristian Lungu va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alessandro Sartor, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.