Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdefierro F.C. (48960) - CF Spartha Qtskupo (440508) » 398329393: T38/J1/VIII

Liga 398329393 Información oficial sobre el partido 398329393 en Hattrick

06.10.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VIII.1761 (179304)

NinoNino Alineación oficial del equipo 'NinoNino' en el partido 2 - 2 sang che valencia Alineación oficial del equipo 'sang che valencia' en el partido
0 - 1 Harri Alajoki (1')
Davor Đomlija (37') 1 - 1
Davor Đomlija (61') 2 - 1
2 - 2 Mirian Mirzashvili (85')
NinoNino Alineación oficial del equipo 'NinoNino' en el partido 2 - 2 sang che valencia Alineación oficial del equipo 'sang che valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NinoNino Alineación oficial del equipo 'NinoNino' en el partido 2 - 1 sang che valencia Alineación oficial del equipo 'sang che valencia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NinoNino

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Davor Đomlija facilitava les coses al NinoNino amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del NinoNino va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Davor Đomlija, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Kuba Głowa va estar a punt d'empatar per a NinoNino quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Óscar Aburuza va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): El NinoNino va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 48, però en Nemanja Dudić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Óscar Aburuza al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pere Pau Quetgles va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nemanja Dudić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Siep Christiansen va sortir coix del terreny de joc, substituït per Tyge Morris. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Kuba Głowa.
  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Tyge Morris va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

sang che valencia

Goles Goles

  • 173 Minuto 1 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Harri Alajoki va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Mirian Mirzashvili va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 20 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Víctor Infante al minut 20.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Harri Alajoki al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Mirian Mirzashvili de valencia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Infante de valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Víctor Infante de valencia es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Szabolcs Virágh de valencia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Aureli Noró va prendre el seu rol al minut 87.