Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepinators F.C (1582429) - Moratalaz (801641) » 398319823: T38/J3/VIII

Liga 398319823 Información oficial sobre el partido 398319823 en Hattrick

20.10.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / VIII.1590 (179133)

Valdeon Valley Alineación oficial del equipo 'Valdeon Valley' en el partido 5 - 0 Mitch Boys Alineación oficial del equipo 'Mitch Boys' en el partido
Fabrice Jackson (41') 1 - 0
Štěpán Makeš (42') 2 - 0
Valentin Alexe (44') 3 - 0
Fabrice Jackson (59') 4 - 0
Nabil Hazim (81') 5 - 0
Valdeon Valley Alineación oficial del equipo 'Valdeon Valley' en el partido 5 - 0 Mitch Boys Alineación oficial del equipo 'Mitch Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdeon Valley Alineación oficial del equipo 'Valdeon Valley' en el partido 5 - 0 Mitch Boys Alineación oficial del equipo 'Mitch Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdeon Valley

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fabrice Jackson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valdeon es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Štěpán Makeš va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valdeon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valentin Alexe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valdeon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fabrice Jackson va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nabil Hazim, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Valdeon.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gaspar Mesa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Valdeon va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Nabil Hazim va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Štěpán Makeš es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Štěpán Makeš va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Valdeon a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Evgeny Bystryakov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evgeny Bystryakov.

Mitch Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mitch Boys van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Rodrigo Gil va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Semprún de Mitch Boys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Chiqui Marcel de Mitch Boys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Alberto Lemus va prendre el seu rol al minut 23.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Gaspar Mesa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Mitch Boys es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.