Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Automatica (1417884) - bar el pimiento (1338238) » 398319640: T38/J13/VIII

Liga 398319640 Información oficial sobre el partido 398319640 en Hattrick

29.12.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VIII.1586 (179129)

The Diplomats Alineación oficial del equipo 'The Diplomats' en el partido 1 - 2 Llunàtics Alineación oficial del equipo 'Llunàtics' en el partido
Sabino Lira (6') 1 - 0
1 - 1 Naser Ahmad Abed-Hossein (63')
1 - 2 Hugo Fontauret (84')
The Diplomats Alineación oficial del equipo 'The Diplomats' en el partido 1 - 2 Llunàtics Alineación oficial del equipo 'Llunàtics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Diplomats Alineación oficial del equipo 'The Diplomats' en el partido 1 - 2 Llunàtics Alineación oficial del equipo 'Llunàtics' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Diplomats

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): En Alberto Salerno entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Diplomats, un peu providencial d'en Sabino Lira va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Xoel Orol va servir per deixar enrere el gegant Naser Ahmad Abed-Hossein al minut 8, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Conrado Delaunet de Diplomats es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Antonio Ozores de Diplomats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Diplomats va fer una substitució al minut 19. Xoel Orol va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marco Aurelio Villaruel.

Llunàtics

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): El Llunàtics era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Naser Ahmad Abed-Hossein va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hugo Fontauret que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Llunàtics.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Dazne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Naser Ahmad Abed-Hossein al minut 10 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Naser Ahmad Abed-Hossein va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Llunàtics va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Félix Sáenz Barrio va desviar el xut final de Hugo Fontauret després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hugo Fontauret es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ramón Dazne al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hugo Fontauret de Llunàtics es va guanyar la targeta groga merescudament.