Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galizatasaray RCD (1436497) - TikiTaka Balompie (124748) » 398303768: T38/J8/VIII

Liga 398303768 Información oficial sobre el partido 398303768 en Hattrick

24.11.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VIII.1303 (178846)

Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido 1 - 1 Mèng zhī duì Alineación oficial del equipo 'Mèng zhī duì' en el partido
Mário Augusto Bocão (38') 1 - 0
1 - 1 Elmo Vinois (56')
Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido 1 - 1 Mèng zhī duì Alineación oficial del equipo 'Mèng zhī duì' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galizatasaray RCD Alineación oficial del equipo 'Galizatasaray RCD' en el partido 3 - 1 Mèng zhī duì Alineación oficial del equipo 'Mèng zhī duì' en el partido
Tiene mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galizatasaray RCD

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mário Augusto Bocão de Galizatasaray aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Mário Simonides de Galizatasaray gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tommaso Gallo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mário Simonides va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 75 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Enrique García Sala va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mário Simonides de Galizatasaray amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Gilabert de Galizatasaray va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique García Sala.

Mèng zhī duì

Goles Goles

  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mèng va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Elmo Vinois rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Jaime Grijalvo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aslan Demir, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Aslan Demir, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Emiliano Peña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Mèng es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andreu Estopà no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava César Colín al camp.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): Jaime Grijalvo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Joan Miquel Carreras.