Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

1,2,3 (1421366) - Mr.Bejo (313709) » 398293841: T38/J4/VIII

Liga 398293841 Información oficial sobre el partido 398293841 en Hattrick

27.10.2012 15:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VIII.1126 (178669)

F.C Hojarasca Alineación oficial del equipo 'F.C Hojarasca' en el partido 3 - 0 Mr.Bejo Alineación oficial del equipo 'Mr.Bejo' en el partido
Fikri Trabelsi (14') 1 - 0
Garsevan Jamierashvili (31') 2 - 0
Eddy Giraud (83') 3 - 0
F.C Hojarasca Alineación oficial del equipo 'F.C Hojarasca' en el partido 3 - 0 Mr.Bejo Alineación oficial del equipo 'Mr.Bejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Hojarasca Alineación oficial del equipo 'F.C Hojarasca' en el partido 2 - 2 Mr.Bejo Alineación oficial del equipo 'Mr.Bejo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Hojarasca

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hojarasca contenien la respiració mentre en Fikri Trabelsi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Eddy Giraud va incrementar l'avantatge de Hojarasca amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Hojarasca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paolo Tuttobene en un 1 contra 1 amb el porter Juan Cantabrana, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Hojarasca van sortir al contraatac al minut 70, però Juan Carlos Nadal Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paolo Tuttobene de Hojarasca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hojarasca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José María Dosma, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hojarasca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José María Dosma va sortir per sobre el travesser.

Mr.Bejo

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 31 minuts Adam Hensel es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Garsevan Jamierashvili que d'un gran xut va marcar per a Hojarasca el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kamil Szlagor no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Coscarate estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 250 Minuto 60 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Mr.Bejo van pujar a rematar. Però en Julien Pradines la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Pierre André Bray va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ville Pullinen no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pierre André Bray ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Harry Robinson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Fernando Huertas de Mr.Bejo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Andriy Polianitsa de Mr.Bejo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.