Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazurros F.C. (1434807) - Ortopteros C.F. (310927) » 398288111: T38/J14/VIII

Liga 398288111 Información oficial sobre el partido 398288111 en Hattrick

05.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VIII.1023 (54824)

Cazurros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C.' en el partido 3 - 1 Ortopteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Ortopteros C.F.' en el partido
0 - 1 Mirco Woolf (47')
Václav Dlask (59') 1 - 1
Václav Dlask (63') 2 - 1
Jorge Gonzálvez (64') 3 - 1
Cazurros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C.' en el partido 3 - 1 Ortopteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Ortopteros C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cazurros F.C. Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C.' en el partido 4 - 2 Ortopteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Ortopteros C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazurros F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cazurros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Václav Dlask que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 59 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Václav Dlask va donar a Cazurros un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cazurros va augmentar la diferència quan Jorge Gonzálvez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Cazurros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Fabian Notbom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lucas Casalderrei hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Batista das Neves per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Armin Schielau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jorge Gonzálvez no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Ortopteros C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ortopteros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mirco Woolf va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Mirco Woolf va estar a punt de posar per davant a Ortopteros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krzysztof Wiszowata va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Przybymir Stelmaszyk de Ortopteros no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Serrano-Suñer de Ortopteros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Rui Alexandre Bessa, de Ortopteros, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Leonard Zubczyk el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Tino Myllykoski, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.