Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa pola (1437805) - los xp224 (312797) » 398284691: T38/J13/VIII

Liga 398284691 Información oficial sobre el partido 398284691 en Hattrick

29.12.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VIII.962 (54763)

Independiente de Aragón Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aragón' en el partido 2 - 1 La classe dels girasols Alineación oficial del equipo 'La classe dels girasols' en el partido
Rudy Canales (13') 1 - 0
Matthys Bomers (19') 2 - 0
2 - 1 Héctor Zornoza (69')
Independiente de Aragón Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aragón' en el partido 2 - 1 La classe dels girasols Alineación oficial del equipo 'La classe dels girasols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Independiente de Aragón Alineación oficial del equipo 'Independiente de Aragón' en el partido 3 - 0 La classe dels girasols Alineación oficial del equipo 'La classe dels girasols' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente de Aragón

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rudy Canales de Independiente aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Independiente va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Matthys Bomers, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Erhart Vorbeck va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Matias Torvik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Rudy Canales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Independiente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Vedran Ganza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Independiente ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Pereira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Rosales de Independiente va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lucas Vit per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Matias Torvik va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rudy Canales de Independiente es va guanyar la targeta groga merescudament.

La classe dels girasols

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Héctor Zornoza de girasols després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del girasols sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Severino Bisin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.