Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shelfied (795946) - SPECTRUPH (1365184) » 398280381: T38/J13/VIII

Liga 398280381 Información oficial sobre el partido 398280381 en Hattrick

29.12.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VIII.885 (54686)

Deportivo Manolation SAD Alineación oficial del equipo 'Deportivo Manolation SAD' en el partido 1 - 0 Triplete Team Alineación oficial del equipo 'Triplete Team' en el partido
Davey Vannee (15') 1 - 0
Deportivo Manolation SAD Alineación oficial del equipo 'Deportivo Manolation SAD' en el partido 1 - 0 Triplete Team Alineación oficial del equipo 'Triplete Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Manolation SAD Alineación oficial del equipo 'Deportivo Manolation SAD' en el partido 2 - 0 Triplete Team Alineación oficial del equipo 'Triplete Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Manolation SAD

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Davey Vannee de Manolation aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tobias Lannerell va ridiculitzar a en Miroljub Radinović amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Davey Vannee per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cándido Bustillo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): En Davey Vannee va llançar un penal al minut 43. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tobias Lannerell de Manolation va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Seyran Alver de Manolation es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dimas Solano de Manolation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Manolation va fer una substitució al minut 80. Frederic Intorf va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Óscar Cariello.

Triplete Team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Triplete va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bernie Tuck que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.