Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Langostino asesino (1459972) - Cazurros F.C (439784) » 398276777: T38/J9/VIII

Liga 398276777 Información oficial sobre el partido 398276777 en Hattrick

01.12.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VIII.821 (54622)

Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido 2 - 2 BELICOSOS F.C. Alineación oficial del equipo 'BELICOSOS F.C.' en el partido
Massimo Zoccarato (18') 1 - 0
1 - 1 Adriel Español (80')
1 - 2 Rodrigo Aceija (87')
Costin Borcea (88') 2 - 2
Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido 2 - 2 BELICOSOS F.C. Alineación oficial del equipo 'BELICOSOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aulivets Alineación oficial del equipo 'Aulivets' en el partido 2 - 0 BELICOSOS F.C. Alineación oficial del equipo 'BELICOSOS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aulivets

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Massimo Zoccarato, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Costin Borcea va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Massimo Zoccarato es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Arnold Wojaczek, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però David Salinas Rojas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Aulivets va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Juan Miguel Alvarado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Arnold Wojaczek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Aulivets es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Costin Borcea no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bagrat Zarandia al camp.

BELICOSOS F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): BELICOSOS sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Adriel Español va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Rodrigo Aceija va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, BELICOSOS, al minut 87. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): BELICOSOS van sortir al contraatac al minut 32, però Juan Fernández Landa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Agut va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Adnane Mojahid de BELICOSOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felip Meseguer de BELICOSOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.