Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PonteJanfriCF (772539) - Livingstrong FC (1460679) » 398276706: T38/J5/VIII

Liga 398276706 Información oficial sobre el partido 398276706 en Hattrick

03.11.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VIII.820 (54621)

PonteJanfriCF Alineación oficial del equipo 'PonteJanfriCF' en el partido 1 - 2 rayo ahcom Alineación oficial del equipo 'rayo ahcom' en el partido
0 - 1 Tobias Steertpogg (29')
Ettore Zangrossi (30') 1 - 1
1 - 2 Tristan Avezaat (62')
PonteJanfriCF Alineación oficial del equipo 'PonteJanfriCF' en el partido 1 - 2 rayo ahcom Alineación oficial del equipo 'rayo ahcom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PonteJanfriCF Alineación oficial del equipo 'PonteJanfriCF' en el partido 3 - 0 rayo ahcom Alineación oficial del equipo 'rayo ahcom' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PonteJanfriCF

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ahcom. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ettore Zangrossi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PonteJanfriCF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): PonteJanfriCF va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Juan Haro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ettore Zangrossi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Pere Fuente quasi dona a PonteJanfriCF l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Haro va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Pere Fuente va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PonteJanfriCF Gorka De Caldas quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Juan Haro va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dario Alegi de PonteJanfriCF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dario Alegi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que PonteJanfriCF va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

rayo ahcom

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El ahcom va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Tobias Steertpogg rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 29.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Yves Uhde el va rematar Tristan Avezaat amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ahcom sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Romuald Audemard, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.