Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CRLions (490562) - villanueva cf (992230) » 398274403: T38/J4/VIII

Liga 398274403 Información oficial sobre el partido 398274403 en Hattrick

27.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VIII.779 (54580)

CRLions Alineación oficial del equipo 'CRLions' en el partido 2 - 0 villanueva cf Alineación oficial del equipo 'villanueva cf' en el partido
Marcos de Blas (8') 1 - 0
Tõnis Vips (56') 2 - 0
CRLions Alineación oficial del equipo 'CRLions' en el partido 2 - 0 villanueva cf Alineación oficial del equipo 'villanueva cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CRLions Alineación oficial del equipo 'CRLions' en el partido 2 - 0 villanueva cf Alineación oficial del equipo 'villanueva cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRLions

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Barazar Beidia encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Marcos de Blas només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del villanueva. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tõnis Vips la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CRLions es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 56.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Barazar Beidia de CRLions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tõnis Vips va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

villanueva cf

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del villanueva sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Petro Tanasyuk, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del villanueva va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Severino Eans no va poder controlar.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de villanueva, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Taalai Ahmedov va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Michael Glazer de villanueva va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Onofrio Veridiani va entrar en el seu lloc.