Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Sesarino (1459398) - SD Formentera (989950) » 398274059: T38/J1/VIII

Liga 398274059 Información oficial sobre el partido 398274059 en Hattrick

06.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VIII.773 (54574)

CCCP SOVIET CLUB Alineación oficial del equipo 'CCCP SOVIET CLUB' en el partido 1 - 0 Real Maños Alineación oficial del equipo 'Real Maños' en el partido
Paulo Jorge Soares (67') 1 - 0
CCCP SOVIET CLUB Alineación oficial del equipo 'CCCP SOVIET CLUB' en el partido 1 - 0 Real Maños Alineación oficial del equipo 'Real Maños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CCCP SOVIET CLUB Alineación oficial del equipo 'CCCP SOVIET CLUB' en el partido 2 - 0 Real Maños Alineación oficial del equipo 'Real Maños' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCCP SOVIET CLUB

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paulo Jorge Soares, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SOVIET se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Miqui Costa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Miqui Costa gairebé va marcar per a SOVIET des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Miqui Costa ocupà el lloc d'en Jesús Espinar al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de SOVIET quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gian Luigi Lulli va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ramon Artés.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ventura Muralla va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Frederich Frankenstein tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Real Maños

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Marche va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zebulón Lucio-Villegas de Maños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Xicu Erauno, jugador de Maños, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 72. Raúl Gudiel, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.