Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castillo F.C (308469) - Yakichica (1415379) » 398273888: T38/J14/VIII

Liga 398273888 Información oficial sobre el partido 398273888 en Hattrick

05.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VIII.769 (54570)

FC-MOSTOLES Alineación oficial del equipo 'FC-MOSTOLES' en el partido 0 - 2 UD Souvenir Alineación oficial del equipo 'UD Souvenir' en el partido
0 - 1 Fermín Sáiz Lucas (37')
0 - 2 Saeed Rashvandi (69')
FC-MOSTOLES Alineación oficial del equipo 'FC-MOSTOLES' en el partido 0 - 2 UD Souvenir Alineación oficial del equipo 'UD Souvenir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC-MOSTOLES Alineación oficial del equipo 'FC-MOSTOLES' en el partido 2 - 0 UD Souvenir Alineación oficial del equipo 'UD Souvenir' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-MOSTOLES

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Paris Schelbert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Pierre Boschet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FC-MOSTOLES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilko van Bon va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Saturnino Silla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

UD Souvenir

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fermín Sáiz Lucas de Souvenir es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Souvenir eren letals, i Saeed Rashvandi va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Souvenir va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergio Unzueta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arttu-Pekka Vulli es va comportar com un juvenil al minut 55 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Souvenir va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriel Bojarski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Pérez de Souvenir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.