Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el palihue (1594773) - UDS Red Bulls (434448) » 398267868: T38/J8/VIII

Liga 398267868 Información oficial sobre el partido 398267868 en Hattrick

24.11.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VIII.662 (54463)

Rayo Jerezano FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Jerezano FC' en el partido 0 - 1 chamakitos fc Alineación oficial del equipo 'chamakitos fc' en el partido
0 - 1 Pier Nicola Campiglia (64')
Rayo Jerezano FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Jerezano FC' en el partido 0 - 1 chamakitos fc Alineación oficial del equipo 'chamakitos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Jerezano FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Jerezano FC' en el partido 2 - 0 chamakitos fc Alineación oficial del equipo 'chamakitos fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Jerezano FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eduardo Sala va ridiculitzar a en Carlos Itruburu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Beneharo García Sancho de Jerezano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ot Damanet, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alejandro Hurtado no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

chamakitos fc

Goles Goles

  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El chamakitos va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Pier Nicola Campiglia rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Andrea Coticelli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de chamakitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mazin Abba Abdalah, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de chamakitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Trần Đăng Khôi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): chamakitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Carlos Itruburu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joni Väre de chamakitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.